Този сайт използва "бисквитки" за да подобри предлаганите услуги.

Пелетен котел PELLETHERM 100 V2.0 M03

-5% Пелетен котел PELLETHERM 100 V2.0 M03
Автоматизираните пелетни котли Pelletherm V.2 са предназначени за отопление на битови и фирмени обекти, както и за подгряване на битова гореща вода през летния сезон. Основното предимство и уникалност на този продукт е възможността да изгаря пелети с диаметър от Ø 6 mm до Ø 14 mm с различно качество, както и плодови костилки. Характеризират се с изключително висока ефективност и надеждност.

            Възможност за ползване на кредит
            енергийна ефективност по програма REECL.


ПРЕДИМСТВА:
   -    Непретенциозност към качеството на използваното гориво - всички категории дървесни пелети съгласно стандарт БДС EN ISO 17225-2-2014 (клас A1; клас A2; клас B);
    -    Интуитивна и лесна експлоатация. Уникален дизайн (атрактивен дисплей със сензорен панел, представящ информация във формата на смислени икони. Дистанционно управление; Автоматично запалване. Fuzzie Logic на горивния процес, чрез който се намалява броя на спиранията и стартиранията, както и консумацията на гориво и използваното електричество; Управление в зависимост от изменението на външната температура;
    -    Възможност за следене на температурата на димните газове;
    -    Регулиране на топлинната мощност в широк диапазон;
    -    Автоматично подаване на гориво. Собствен патент на полезен модел на дозиращо устройство за подаване на твърдо гориво, елиминиращ фактора "обратен огън" и самозапалване;
    -    Автоматизирана експлоатация на котела - работа с дистанционно управление и регулиране на температурата с универсален стаен термостат, което гарантира максимален топлинен комфорт и икономия на гориво;
    -    Възможност за контрол на всички основни функции на централното отопление и БГВ, смесителна помпа и самия смесител;
    -    Допълнителни (по избор) модули за контрол на смесителните системи;
    -    Пълен достъп до всички функции на контролера чрез използване на интернет модул. Всички сервизни функции са напълно достъпни чрез използване на интернет модул. Потребителите могат да се възползват от ясно визуализираната история на работа на котела във формата на графики;
    -    Възможност за управление на димосмукателен вентилатор, който решава проблема с тягата на комина и гарантира безопасна работа на съоръжението;
    -    Микропроцесорен модул за управление параметрите на котела и табло с интерфейсен дисплей
    -    Автоматично почистване (обстъргване) на пепелния остатък върху скарата на горелката без прекъсване на горивния процес;
    -    Вграден бункер с вместимост 100 kg и възможност за автоматично зареждане с гориво от друг външен резервоар;
    -    Механично ръчно почистване на топлообменника;
    -    Стоманена триходова конструкция позволяваща динамична работа на котела;
    -    Пароли за ограничаване на нива за достъп до параметри за сервизния персонал;
    -    Лесно обслужване, висока степен на ефективност, надеждност и безопасност;
    -    Отговарят на всички изисквания на директиви LVD, EMC и на стандарт EN 303-5;
    -    Екологична експлоатация - нивата на генерираните емисии покриват най-строгите Европейски изисквания.
Котли на пелети
Номинална топлинна мощност / KW /100
Воден обем / литри /220
Работно налягане / bar /2.5
Тегло (нето) / kg /770
Габарити [Вис. Шир. Дъл.] [mm]1830 х 1880 х 900
Гаранция / години /2
Производител :GreenEcoTherm

ДОСТАВКА

 

След като потребител направи поръчка получава потвърждение на email адреса, който е попълнил при регистрацията. Моля ,попълвайте валидни email,телефон и адрес за доставка. Наш служител ще обработи поръчката и ще се свърже с Вас за потвърждение и доуточнение. Доставката се извършва от куриерска служба "Еконт" до адрес на клиента или до посочен офис на "Еконт" Доставки не се правят в неделя и официалните празнични дни.

 

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

 

 

1.С наложен платеж

При този начин на плащане, поръчката ви ще бъде стартирана едва след като ние направим контакт с Вас, убедим се че това е реална поръчка от реален клиент и вие ни убедите, че няма да има проблем с плащането на поръчката.

За тази цел ние ще се свържем с Вас чрез Вашия имейл или телефон, каквито са те в профила Ви, ето защо е важно тази информация да е коректна.

След като поръчката ви бъде изпълнена, тя ще бъде доставена с куриер с наложен платеж, придружена от фактура с данните от профила ви.

Стойността на поръчката и транспорта са изчислени и заложени при пускането на поръчката, а таксата за наложения платеж е отделно.

Цялата сума Вие ще заплатите на куриера, на място при доставката.

 

 

2.Банков път

След пускането на поръчката ви тя ще остане на етап "Очакване на плащане". Изпратете сумата за направената поръчка на банковата ни сметка.

На Вашия имейл ще получите писмо с потвърждение на поръчката, където можете да видите номера на Вашата поръчкаНа основание за плащане напишете трите си имена, телефонен номер и номер на поръчката. 

След като реално получим плащането по нашата банкова сметка , поръчката ви ще бъде стартирана, статуса на който се намира ще бъде промемен на "Обработва се" и вие ще можете да проследите отделните етапи в изпълнението и до доставката до Вас.

За извършеното плащане ще ви бъде издадена фактура, с данните от профила Ви.

Ако имаме някакви въпроси, ще се свържем с Вас чрез Вашия имейл или телефон, каквито са те в профила Ви, ето защо е важно тази информация да е коректна.

Доставка ще бъде извършена по начина, който сте избрали при пускането на поръчката.

 

3.Стоков кредит

Попитайте ни за този начин на плащане.

Стоков кредит - УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Стоков кредит - БНП Париба Лични Финанси

 

 

Заявките се обработват всеки ден до 16:30. Постъпила заявка след 16:30 автоматично се прехвърля за следващия работен ден.

Доставките се изпращат всеки ден от понеделник до петък, между 9: 00 - 16:30 часа. Срокът за доставка е 1 - 2 работни дни след получаване на поръчката.

За продукти, които не могат да бъдат доставени в рамките на този период, ние ще се свържем с Вас по имейл или телефон.

Когато доставката се извършва с куриер по избор на клиента съответната заявките се обработва до 15:30. Такива заявки постъпили след 15:30 се прехвтрлят за следващия работен ден.

 

 

При наличие на допълнителни въпроси от Ваша страна относно условията на доставка или нещо друго, изпратете запитване чрез сайта или се обадете на: 0898 46 28 68 , 0898 60 56 92

  • Производител: Green Eco Therm
  • Код на продукта: Пелетен котел PELLETHERM 100 V2.0 M03
  • 13,500.00лв.
  • 12,825.00лв.

Тагове: пелети, 100 КW

Loading...